Workshops

Sinds 2007 organiseert en begeleidt AWSA-Be workshops over uiteenlopende thema’s: vrouwenrechten, feminisme, seksuele gezondheid en relaties, de seculiere samenleving, gender, racisme, identiteiten, enz.

Deze workshops zijn bestemd voor de doelgroepen van verenigingen en organisaties die geïnteresseerd zijn in de voorgestelde thema’s: jongeren en volwassenen, vrouwen en mannen, alsmede degenen die in hun beroep te maken hebben met een publiek dat afkomstig is uit de Arabische wereld, zoals bijvoorbeeld vormingswerkers en gezondheidswerkers. In deze workshops wordt, zoals bij de educatieve pakketten, rekening gehouden met het taalvaardigheidsniveau van de deelnemers en worden taaloefeningen in de presentaties verwerkt. Deze workshops worden gegeven door leden van AWSA-Be, naar gelang hun eigen beroepservaring en competenties.

Algemene inlichtingen
Bent u geïnteresseerd in een workshop of een spreekbeurt van AWSA-Be over specifieke thema’s of onderwerpen die verband houden met onze pedagogische hulpmiddelen ? Neem dan contact op met de vereniging.